Biografie

Biografie


Kunst met een boodschap

 

Als kunstenaar zet ik mij in om bewustwording te creëren rondom het belang van duurzaamheid. Ik geloof erin dat kunst de kracht heeft om mensen te inspireren en aan te zetten tot verandering. Mijn keuze om kunstwerken te maken met natuurlijke materialen sluit aan bij het idee van duurzaamheid en respect voor onze planeet.

 

Mijn werken bieden ruimte voor interpretatie en geeft de kijker de ruimte na te denken over hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Duurzaamheid is immers niet alleen een verantwoordelijkheid van individuen, maar vereist ook een collectieve inspanning.

 

Van jongs af aan bewonder ik de natuur en aarde maar de invloed van de vele jaren verblijf in China en Zuid Oost Azië, waar ik met eigen ogen de enorme schade zag die de mens aanricht, hebben mij bezorgd gemaakt.

 

In mijn serie Earth maak ik kunstwerken op linnen doek met veel structuur gemaakt van glas, zand, (natuur)stenen en papier. Deze materialen verbeelden de elementen van de aarde en moeten de kijker het gevoel geven wat men ervaart in de natuur.